Over ons

HomeLeveranciersOver ons

Over ons

HomeLeveranciersOver ons

Over ons

HomeLeveranciersOver ons

Wie zijn wij?

VGK CNC Machines & Robotic Solutions (ofwel VGK Solutions) is hét Benelux-verkoopkantoor van gerenommeerde Italiaanse fabrikanten van CNC-machines, robotoplossingen, straalcabines en bijbehorende onderdelen op maat.

VERKOOP  

Speciaal voor o.a de spoorwegindustrie, offshore en scheepvaart verkoopt dit kantoor in de Benelux CNC-freesmachines en CNC-draaibanken van Mario Carnaghi en voor de metaalsector zijn zij uw gesprekspartner voor de aanschaf van geavanceerde 3- tot 6-assige CNC-bedfreesmachines, CNC-kotterbanken en freeskoppen van Goglio Milling Systems. Op het gebied van robotica werkt dit toonaangevende verkoopkantoor nauw samen met de Italiaanse systemintegrator QD Robotics. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van turnkey oplossingen; van gerobotiseerde bewerkingsmachines tot complete ‘pick and place’ oplossingen. Voor het zandstralen van producten van zeer uiteenlopende groottes heeft VGK CNC Machines & Robotic Solutions de straalmachines van Norblast in haar pakket. Van LCM verkoopt VGK Solutions een uitgebreid gamma draaitafels, die te gebruiken zijn in combinatie met bestaande en/of nieuwe CNC-machines en voor een uitgebreid assortiment elektrische spindels werkt VGK Solutions met Peron Speed.

SYSTEEMINTEGRATIE  

Onder de naam CNC Solutions Group heeft VGK CNC Machines & Robotic Solutions een strategische samenwerking met Techno Mind, Eding CNC en CNC Logic voor de automatisering en het refitten van productiemachines voor de verspanende sector. Tevens verzorgt de CNC Solutions Group op uw locatie CNC trainingen en opleidingen op maat op het gebied van verspaningstechnologie.

SERVICE  

Primoteq is voor VGK Machines & Robotic Solutions dé partner die garant staat voor het uitvoeren van 1e lijns service aan de machines van Goglio Milling Systems in Nederland, België en Duitsland. Ook voor de andere leveranciers uit het pakket van VGK Solutions is deze service mogelijk. Verder is VGK Solutions voor Peron Speed dé aanspreekpartner in de Benelux voor merkonafhankelijke reparatie van elektrische spindels.

 

'We love Solutions'

 

"Elk instrument dient door ervaring gemaakt te worden"

Leonardo da Vinci  1452 - 1519

 

Onze leveranciers

QD Robotics
Norblast
Goglio Milling Systems
Mario Carnaghi
Peron Speed
LCM