Service & support

HomePartnersService & support

CNC Solutions Group

Deze groep van bedrijven, een strategische samenwerking tussen VGK CNC Machines & Robotic Solutions, Techno Mind, Eding CNC en CNC Logic, is gespecialiseerd in productie-automatisering (hard- en software) op maat. 

‘Hands on-trainingen op het gebied van CNC-besturingen’ 

Van het programmeren van geïntegreerde PLC’s en stand alone PLC’s en het softwarematig instellen en implementeren van de volledige machineparametrering tot het ontwerpen en maken van klantspecifieke CNC-besturingen voor diverse typen machines; verspanende en niet-verspanende machines, lasersnijders, 3D-printers en plasmasnijders.

Geheel in lijn met het bovenstaande verzorgt de CNC Solutions Group ook opleidingen en trainingen op het gebied van CNC-besturingen en verkopen de partners CAD-CAM-software en elektronische meettasters voor diverse verspanende sectoren. 

Primoteq

De 1e lijns service voor alle typen CNC-machines van Goglio Milling Systems, tijdens èn na de garantieperiode, wordt in Nederland, België en Duitsland verzorgd door onze ISO 9001 gecertificeerde partner Primoteq. 

‘Snelle service gegarandeerd’ 

Dit gerenommeerde service- en onderhoudsbedrijf heeft specialistische kennis en kunde in huis van Siemens en Heidenhain besturingen. Vanuit vier vestigingen in Hengelo, Rotterdam, Geleen en Nederweert is snelle service gegarandeerd. Op aanvraag kan Primoteq ook worden ingeschakeld voor het uitvoeren van service aan de machines van onze andere leveranciers.

Onze leveranciers

QD Robotics
Norblast
Goglio Milling Systems
Mario Carnaghi
Peron Speed
LCM