Robotics

HomeLeveranciersRobotics

QD Robotics

Ontwerpt en bouwt als system integrator klantspecifieke, turnkey oplossingen; van gerobotiseerde machines voor het uitvoeren van bewerkingen als frezen, slijpen, ontbramen, polijsten, lassen, hout bewerken en pallatiseren tot complete ‘pick and place’ oplossingen. De machines zijn inzetbaar voor het bewerken van materiaalsoorten als ijzer, staal, aluminium, composiet, koolstofvezel, marmer, steen en graniet. 

'Uniek: gepatenteerde, adaptieve software' 

Voor aansturing van zowel de robot als de gripper maakt QD Robotics bij elke applicatie gebruik van haar volledig in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde adaptieve software. Software die te koppelen is aan uw CAD-CAM systeem op locatie of een LAN-netwerk voor monitoring en service op afstand.

Norblast

Ontwerpt, bouwt en verkoopt straalcabines voor het zandstralen van producten van zeer uiteenlopende groottes: van tandprotheses tot complete gietstukken. Het assortiment bestaat uit diverse standaard modellen: van een eenvoudig te installeren compact, manueel te bedienen model met stofafzuiging en filtratiesysteem tot een volledig geautomatiseerde straalcabine uit de ‘Satellite’-serie voor het stralen van grotere series producten of standaard componenten. 

‘Focus op: verantwoord omgaan met grondstoffen’ 

Straalmachines op klantspecificatie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de aansturing van deze machines wordt gewerkt met hardware van Siemens en in eigen beheer ontwikkelde software.

Onze leveranciers

QD Robotics
Norblast
Goglio Milling Systems
Mario Carnaghi
Peron Speed
LCM