Parts

HomeLeveranciersParts

Peron Speed

Ontwerpt, fabriceert en reviseert zeer uiteenlopende soorten elektrische spindels. Spindels die inzetbaar zijn als precisietoebehoren of hoofdspil op 3- tot 5-assige CNC-bewerkingsmachines, voor het inwendig of planetair slijpen van werkstukken op verticale draaibanken of voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart en de precisiemechanica, zoals bij uurwerken en matrijzen. 

‘Draagbare elektrospindels met ISO-conussen’ 

Deze organisatie heeft naam gemaakt door als eerste een, volledig in eigen beheer ontwikkelde, draagbare elektrospindel op de markt te brengen met een ISO-conus. Een type spindel dat veel wordt toegepast bij CNC-bewerkingscentra als precisietoebehoren. 

LCM

Ontwikkelt, bouwt en verkoopt een uitgebreid assortiment draaitafels die te combineren zijn met bestaande en/of nieuwe CNC-bewerkingmachines. Afhankelijk van de uit te voeren bewerking zijn deze draaitafels op diverse wijzen te monteren onder verschillende hoeken, zodat het te bewerken werkstuk aan alle zijden optimaal kan worden bereikt. 

‘Innovatie en originaliteit staan hoog in het vaandel’ 

Ook voor het vervaardigen van draaitafels voor complexe projecten is LCM hét adres bij uitstek. Een team gekwalificeerde medewerkers staat voor u klaar om de meest optimale oplossing voor u te ontwikkelen.

Onze leveranciers

QD Robotics
Norblast
Goglio Milling Systems
Mario Carnaghi
Peron Speed
LCM