Machines

HomeLeveranciersMachines

Goglio Milling Systems

Ontwerpt en produceert  4-, 5- en 6-assige CNC-bedfreesmachines, CNC-kotterbanken en freeskoppen voor de metaalindustrie, de luchtvaartindustrie en de spuitgietwereld. Kenmerkend voor de machines van Goglio Milling Systems is de hoge kolomhoogte en het feit dat altijd ‘state of the art’-technologie wordt gebruikt. 

‘Bewerkingsnauwkeurigheden tot 1/1000 mm mogelijk’ 

Met de gepatenteerde freeskop van Goglio Milling Systems met geïntegreerde magnetische encoder, zijn stappen te realiseren van 0,001°. Alle freeskoppen uit het pakket zijn te combineren met alle typen bedfreesmachines van deze fabrikant.

Mario Carnaghi

Ontwerpt, bouwt en verkoopt CNC-gestuurde verticale bewerkingscentra met palletiseersystemen voor draaien of frezen, draaien en boren, conventionele verticale draaibanken, vaste portaal en mobiele tafelfreesmachines, CNC-gestuurde schaaf- en schaaffreesmachines, alsmede draaiende frees- en boorkoppen. Inzetbaar voor bewerking van ronde, cilindrische en prismatische werkstukken. 

‘Hoogwaardige kwaliteit sinds 1929’ 

Speciaal voor de offshore en scheepvaart vervaardigt deze fabrikant de alom bekende Mill-Mac freesmachine en de Turn-Mac CNC-gestuurde draaibanken voor het o.a. in één procesgang frezen van een compleet dieselblok.

Onze leveranciers

QD Robotics
Norblast
Goglio Milling Systems
Mario Carnaghi
Peron Speed
LCM